Herkomst Producten

Onze producten hebben allemaal een eigen verhaal. Lokale boeren, brouwers, kwekers en nog veel meer mensen, maken de heerlijkste producten. In onze winkel hebben we een groot deel van deze heerlijke streekproducten verzameld. Op deze pagina vindt u de verhalen over onze top leveranciers!

17499445_1306120699443431_2700656168264141778_n

Zuivelboerderij De Driehoek

Op zuivelboerderij De Driehoek wordt op een ambachtelijke wijze kaas gemaakt. De boerderij is te vinden op het terrein van de Sint Paulus Abdij in Oosterhout. Al ruim 30 jaar bevind zich daar een echt familiebedrijf. De melk van de koeien wordt rechtstreeks gebruikt voor het maken van de kaas.

38786228_309311013138849_3028106128710959104_o

PAAP Bier

PAAP bier staat voor bourgondisch genieten, ofwel 'smul-paapen', en vind zijn oorsprong in Papendrecht. Alle PAAP bieren worden gebrouwen in Breda en bevatten natuurlijke ingrediënten en bronwater. Op dit moment zijn er drie soorten: PAAP Blond, IPAAP, PAAP Tripel.

Gkazas-sfeer-afbeelding

Gkazas olijfolie

Gkazas Olijfolie staat voor een biologische, duurzame en eerlijke manier van het produceren van extra vierge olijfolie. Wil jij weten hoe de familie Gkazas ervoor zorgt dat deze Griekse olijfolie vanaf de boom in Kreta bij u op de keukentafel komt?

van-tim-patisserie-logo

Van Tim Patisserie

In februari 2014 besloten Wendy en Tim de deuren van hun patisserie zaak te openen. Een goed overwogen beslissing die jaren heeft geduurd. Het was niet vanzelfsprekend dat Tim het bedrijf zou overnemen van zijn...

brouwerij_frontaal-3_180326_211745

Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma’s in al bestaande bieren. Roel Buckens heeft zich vervolgens het vak van brouwer zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.

La-trappe-1

La Trappe Trappist

La Trappe Trappist is Trappistenbier dat wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven in Berkel-Enschot. De naam La Trappe is afkomstig van het Franse klooster 'La Trappe'.

Jan-bax-veen

Jan Bax Ambachtelijke Producten

Jan Bax is al meer dan 25 jaar de ambachtelijke producent van Nederland. Confituren, eierlikeur, vruchtensiroop, mosterd en tal van andere nostalgische producten worden op ambachtelijke wijze bereid naar authentieke recepturen.

van-leon-logo

Van Leon Likeuren

´´De naam Leon staat garant voor eerlijke kwaliteit, dat beloven wij u en daar tekenen wij persoonlijk elke fles voor. Al het fruit worden door mijzelf gecheckt, alleen het beste is goed genoeg voor mijn eigen merk Leon´´.

Grutterij-molen-de-hoop

Grutterij-Molen 'De Hoop'

Molen De Hoop is een in 1850 gebouwde korenmolen in het dorp Oud-Zevenaar. Op ambachtelijke wijze worden tientallen mixen en melen voor de meest uiteenlopende creaties vervaardigd.

Henriettes-tomaat

Henriettes Tomaten

De kwekerij wordt gerund door het echtpaar Alfons en Henriëtte van den Hoek.Een echt familiebedrijf in Klein Dongen. De biologische tomaten worden verwerkt volgens het authentieke recept van de familie.

Budels-pils-1

Budels Pilsener

Budels is een Brabantse brouwerij in de gemeente Cranendonck, en eigendom van de familie Arts. De brouwerij bestaat al sinds 1870 en heette oorspronkelijk 'De Hoop', dit is nog terug te zien aan het anker dat zich in het logo bevindt.

Jamman-pepperjam

Jamman Sauzen

Jamman maakt huisgemaakte Spicy Jams. Het gezonde maar vooral lekkere is dat Jamman geen geur- kleur- en Smaakstoffen toevoegt. Een leuk weetje: Hoe donkerder de kleur van de Spicy Jam, hoe sterker de smaak.

schulp-sappen

Schulp Sappen

Als u sap van Schulp drinkt, proeft u de pure smaak van Hollands fruit. De kennis van fruit en de uitstekende mix zorgen van een geweldige smaak. De sappen zijn puur en zonder toevoeging, gezond genieten dus!

La-boheme-1

La Bohème Bonbons

La Bohème produceert al meer dan 50 jaar topkwaliteit bonbons uit eigen keuken. Een echt Brabants familiebedrijf met nog steeds dezelfde filosofie 'We willen gewoon lekkere bonbons maken'.

santspuy-wijnen

Santspuy Wijn & Asperge's

In de omgeving van Etten-Leur staat de wijn- en asperge boerderij van de familie Sweep. Op de Santspuy doen Gilbert & Loes Sweep alles voor een gezond en lekker kwaliteitsproduct.

logo-culinei

Culinei Eieren

Tussen de rivieren ligt het land van Heusden en Altena. Midden in dit gebied woont al generaties lang de familie Koekkoek. Sinds de jaren negentig hebben zij een pluimvee bedrijf, en leggen de kippen het lekkerste Ei.