Relatie Geschenken 2019

Bekijk hieronder de verschillende relatiepakketten en bestel direct online!

De zomerperiode loopt op een einde. De “r” zit weer in de maand, hetwelk bij velen ook weer de gedachten leidt naar r”elatiegeschenken en najaarsgeschenken.

Sinds 1932 is de familie van Tilborgh uit Sprang-Capelle actief in levensmiddelen. Vele jaren in de supermarkt, en sinds 2017 onder “Vivo-Lekkernijen”! In onze winkel in Sprang-Capelle vindt u een breed assortiment streekproducten en relatiepakketten.

Onderaan deze pagina vindt u 16 zorgvuldig door ons samengestelde kerstpakketten met verschillende thema’s. Uiteenlopend zoals o.a. Meditterraans, Only for Women en Only for Men pakketten etc. Naast de aangeboden relatiegeschenken, bieden wij een groot assortiment artikelen die u aan uw relatiegeschenk kunt toevoegen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen.

Heeft u iets speciaals in gedachten, of een bepaalde vraag? Leg het ons geheel vrijblijvend voor, en wij zetten ons voor u in om iets passends te regelen. Bij afname van bepaalde hoeveelheden bieden wij de mogelijkheid om een eigen etiket of opdruk te verzorgen op uiteenlopende producten.

Om teleurstelling in de decembermaand te voorkomen willen wij u graag uitnodigen om vóór 31 oktober bij ons in de winkel een geschenk/pakket samen te stellen of online te bestellen.

U bent van harte welkom bij Vivo–Lekkernijen aan de Raadhuisstraat 45a te Sprang-Capelle om ons aanbod te bekijken en (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden met ons te bespreken.

Graag tot uw dienst!

Gebroeders van Tilborgh

Benieuwd?

Van harte welkom bij: Vivo-Lekkernijen

Raadhuisstraat 45a, 5161 BD Sprang-Capelle

T. 06 – 23063980 (Kees) | T. 06 – 53326768

www.vivo-lekkernijen.nl | info@vivo-lekkernijen.nl

 

 

Indien u een afspraak maakt,

dan is de tijd voor u  gereserveerd.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW. 

Drukfouten voorbehouden.